De Potrozenloop, terug van weggeweest

potroosDe Potrozenloop is weer terug op de kalender, dit keer wordt de loop gelijktijdig georganiseerd met de 5de Spectades Games op 14 juni 2018!

Deze Potrozenloop, genoemd naar sponsor Leo van de Harg Potrozen, start op de baan en wordt gelopen in de prachtige polders van het eiland Voorne, terwijl de Spectades Games plaatsvinden op de baan.
Voor het eerst wordt deze wedstrijd georganiseerd in de maand juni. Voorheen was de 10 Engelse mijl van de Potrozenloop een onderdeel van het van Buuren circuit en werd het georganiseerd in februari. Het parcours is verhard en voert over fietspaden en auto luwe polderwegen. De tijdwaarneming is elektronisch.

De Potrozenloop is terug op de kalender, samen met de 5de Spectades Games en 14 juni 2018 belooft dus een mooie atletiekavond te worden. Geen reden dus om dit te missen.
De start is om 20:00 uur vanaf de clubhuis locatie van Voorne Atletiek aan het Geuzenpark te Vierpolders.

Je kunt kiezen uit 3 afstanden: 5 km, 10 km of 10 Engels Mijlen. Want om die afstand staat de Potrozenloop bekend.
Inschrijven kan vanaf 18:00 uur in het clubhuis van Voorne Atletiek, alwaar ook de ruimte is voor omkleden en douchen. De inschrijving sluit om 19:45 uur. De kosten van de loop bedragen € 5,-.
De voorinschrijving kan via de link: inschrijven.nl 

Lopers die zich voor-ingeschreven hebben, krijgen een medaille en een potroos.

Contact persoon voor deze loop is Robert Straver, 06-20240135

potrozenloop Large