• Per 1 maart a.s. wordt ons postbusadres opgeheven. Per direct kan alle correspondentie naar:

  Voorne Atletiek
  Geuzenpark 3
  3237 KN Vierpolders
 • 2017 voucher training
 • Lid worden
 • facebookafbeelding 1 
 • Route 50km Rondje Voorne
 • Postbus Voorne Atletiek vervalt per 1 maart
 • Nu aanmelden: 4 weken gratis training
 • Lid worden van de vereniging
 • We hebben een nieuwe Facebook pagina- klik op het logo en volg ons!
 • 19 mei 2019: Rondje Voorne

Kalender Voorne Atletiek

november, 2017 - Halve van Westvoorne

op .

Halve van Westvoorne

hvwReeds jaren is de Halve van Westvoorne bekend als een van de mooiste en zwaarste halve marathons van Nederland. Het mulle zand en de dikwijls ferme wind maken deze wedstrijd een ware uitdaging voor wie ervan houdt een beetje af te moeten zien.

november, 2014 - prestaties Voorne Atleten diverse wedstrijden

op .

In November is er door onze Voorne Atleten heel wat afgelopen.
Onder andere de Kasterlee Marathon, de Zeven Heuvelen Loop, de Marathon in Athene, de Grote Rivieren Circuit, de Marathon van Terschelling, de Marathon van New York en de Dobbeloop in Pijnacker / Nootdorp kwamen aan bod. Voor Voorne Atletiek werden er mooie tijden neergezet.

november, 2013 - Mooie tijden bij de Dobbeloop

op .

Jan 't Mannetje ging op zondag 24 nov met 2 lopers uit de A Groep naar Pijnacker-Nootdorp om deel te nemen aan de Dobbeloop. De bedoeling was om scherpe tijden te lopen op de 5 km voor Harry v.d. Band en op de 10km voor Allard Moene. Met 9 graden en een windje van 3 bft. waren de omstandigheden goed. Harry kwam binnen op 17.52 wat een eerste plaats betekende op de 5 km. overall en een pr van 32 seconden. Allard hoopte binnen de 40 minuten te lopen wat prima lukte met 39.27 waarmee hij 7e overall was.

november, 2013 - 3e Wedstrijd Van Buuren Running Circuit in Spijkenisse

op .

 

Zondag 10 november werd de 3e wedstrijd in het VBC gelopen. Deze wedstrijd die door Spark AV in Spijkenisse wordt georganiseerd is gelopen onder goede weersomstandigheden. Enkele minuten voor de start was er nog een fikse hagelbui, maar tijdens de wedstrijd is het droog gebleven met zelfs zo nu en dan een zonnetje en de wind in de rug bij het tweede gedeelte op de terugweg.

november, 2013 - -uitslagen 1e cross competitie 9 november bij PAC Rotterdam

op .

Afgelopen zaterdag 9 november 2013 reisde een delegatie van 46 jeugdige atleten van Voorne Atletiek af naar het Hoge Bergse Bos in Bergschenhoek om op en rond de bult ten noorden van de klimtoren van “Outdoor Valley” de eerste wedstrijd van de regio winter crosscompetitie af te werken.