• 2017 voucher training
  • Lid worden
  • Nu aanmelden: 4 weken gratis training
  • Lid worden van de vereniging

Kalender Voorne Atletiek

wo 21 feb, 20:00, Inleveren Kopij Nieuwsbrief
za 10 mrt, 08:00, Jeugd: duintraining (geen baantraining)
ma 12 mrt, 19:00, Jury cursus
za 17 mrt, 08:00, Dag van de Atletiek
wo 21 mrt, 19:00, jury cursus

Agenda

Regio Estafette Kampioenschappen

Regio Estafette Kampioenschappen

Heeft u ooit ruim 200 fanatieke pupil atleet talentjes bijeen gezien?

Op zaterdag 9 september kan dat. Op de atletiekbaan van Voorne Atletiek, op het Geuzenpark te Brielle, worden Regio Estafette Kampioenschappen gehouden. De toegang is gratis.
Een zestal atletiek verenigingen uit de regio organiseren met elkaar jaarlijks een pupillen competitie. Een pupil atleet ben je vanaf je 7de tot en met je 11de. De technische onderdelen van deze programma’s van de pupillencompetitie wedstrijden zijn al overvol wegens de grote aantallen deelnemers. Om het seizoen toch compleet te maken is er voor gekozen om, voor de eerste keer, een apart estafette kampioenschap te organiseren.

En ik kan u verzekeren, dit evenement garandeert spektakel ! 

Als u denkt dat atletiek een individuele sport is, dan moet ik u teleurstellen. Bij de estafette ziet u dat de pupillen zich het vuur uit hun schoenen lopen voor hun teamgenoten. Niemand geeft een meter prijs. Een echte teamspirit ontstaat voor de best mogelijke klassering.

Deze dag bestaat uit de volgende onderdelen:

Vanaf 10:00 uur start de estafette met 53 teams, elk team bestaande uit  4 lopers; de afstanden zijn, afhankelijk van de leeftijd van de pupillen,  tussen de 40 m en 60 m. per loper.

Vanaf 11.30 uur staat de sprint 2-kamp op het programma, allen lopen 2 afstanden, de jongste pupillen 40 m. en de 60 m., de oudere pupillen 60 m. en 80 m.

De tijdwaarneming is elektronisch.

Als afsluiting is er een prijsuitreiking, met voor de winnaars van de estafette een medaille, en voor de winnaars van de sprint tweekamp een mooie beker.
Het programma duurt tot uiterlijk 17:00 uur.

En wilt u specifiek naar een loper komen kijken, het programma ( de chronoloog ) vindt u op www.atletiek.nu


Het Geuzenpark is per auto bereikbaar, de parkeermogelijkheden zijn beperkt, er is echter volop parkeergelegenheid bij de Formido op het bedrijventerrein “Seggelant”.

Namens de organisatie, Regio Rijnmond Pupillen Competitie.  

Locatie Voorne atletiek Geuzenpark
www.atletiek.nu