Nieuwe voorzitter wedstrijdcommissie

concettaHelaas heeft Jeroen Duizendstra onlangs te kennen gegeven te willen stoppen met zijn activiteiten als voorzitter van de wedstrijdcommissie. Wij bedanken hem voor zijn enthousiaste inzet, het werk dat hij de afgelopen periode heeft verricht en zijn inspanningen voor Rondje Voorne. Concetta Pichierri heeft aangegeven graag Jeroens plaats in te nemen.

Wij zijn hier blij mee. Concetta is voor veel VA-leden een 'oude bekende', maar voor wie haar minder goed kent, stelt zij zich hieronder even aan u voor:


19.05.16 Concetta PichierriGraag stel ik me even aan jullie voor! Mijn naam is Concetta Pichierri en ik loop sinds 2007 hard. Ik begon in de D -Groep onder leiding van trainer Chris Mijer. Het jaar daaropvolgend liep ik voor het eerst de marathon van Rotterdam.

Naast loper ben ik ook vele jaren actief geweest als trainer, eerst op de ochtend, later op de avond bij TGV, de triatlonafdeling binnen Voorne Atletiek. Vanwege werkzaamheden en andere activiteiten was ik genoodzaakt hier in 2018 mee te stoppen.


Inmiddels heb ik tien marathons gelopen, waarvan slechts twee gewoon “over de weg”, namelijk Berlijn en Rotterdam. Loopvrienden wisten mij in het verleden te verleiden tot twee bergmarathons, die in het Zwitserse Zermatt, met een spectaculair uitzicht op de Matterhorn, en een paar jaar later in het eveneens Zwitserse Davos.
De overige zes liep ik als onderdeel van een hele triatlon, mijn grootste passie waarbij niet alleen lopen maar ook zwemmen en fietsen centraal staan.


Buiten mijn sport werk ik als zzp-er. Ik ben triatloncoach en daarnaast geef ik diverse in- en outdoor trainingen. Het grootste deel van mijn dag ben ik dus bezig met sport.

Nu ik wat meer vrije tijd heb gekregen wil ik graag iets doen voor Voorne Atletiek. Daarom vind ik het bijvoorbeeld heerlijk weer training te kunnen geven aan de zojuist gestarte beginnersgroep op de woensdag- en vrijdagochtend. Daarnaast heb ik veel affiniteit met het organiseren van wedstrijden. Zo was ik in het verleden betrokken bij de organisatie van de Nasty Night Trail, triatlon Baardmannetje en draag ik ook bij aan de organisatie van Voorne’s Duin Trail.

Ik zet me dan ook graag in als voorzitter van de wedstrijdcommissie van Voorne Atletiek, nu deze functie sinds kort vacant is. Ik kijk uit naar mijn samenwerking met een enthousiast en gedreven bestuur.

Concetta