Lancering nieuw clubshirt Voorne Atletiek

AManon Verhoef 2fgelopen week heeft ons jeugdlid Manon Verhoeff het nieuwe clubshirt van Voorne Atletiek officieel in ontvangst genomen. Manon is al geruime tijd lid van ons vereniging en neemt actief deel aan trainingen en wedstrijden.

Vorig jaar had zij met de Grote Clubactie de meeste loten verkocht en hiermee dit mooie clubshirt verdiend. Dit jaar heeft ze opnieuw zo’n 136 loten verkocht en levert hiermee opnieuw een substantiële bijdrage aan onze club. Een betere ambassadrice voor de uitreiking shirtlancering van de custom made kledinglijn van Voorne Atletiek kunnen wij niet wensen. Manon was apetrots op haar nieuwe shirt, wat ze ook meer dan verdiend heeft.


nieuw shirtDit hardloopshirt is gemaakt van de modernste materialen en door de nieuwste technologieën. Het nieuwe shirt is in samenwerking met diverse leden van Voorne Atletiek tot stand gekomen en heeft het oude ontwerp als basis, maar met een nieuwe touch. Het resultaat: een mooi modern clubshirt voor jong en oud waar Voorne Atletiek trots op mag zijn.


Het nieuwe Voorne Atletiek clubshirt is vanaf heden in de winkel van onze sponsor JJ Sport in Brielle verkrijgbaar en uitermate geschikt voor trainingen en wedstrijden. JJ Sport: Nobelstraat 7, 3231 BA Brielle (note: het oude model shirt mag komend jaar ook nog bij wedstrijden gebruikt worden)