Indrukwekkende prestaties clubkampioenschappen

17.10.07 Clubkampioenschappen I   Ook dit jaar organiseerde Voorne Atletiek haar 
  clubkampioenschappen op de eerste zaterdag van oktober.  
  In totaal 108 atleten namen deel aan onze jaarlijkse
  clubwedstrijd op de atletiekbaan op sportcomplex ’t
  Geuzenpark in Vierpolders.

Zaterdag 7 oktober was helaas geen stralende dag, maar ondanks de regen en harde wind genoot men van de sportiviteit van jong en oud! Op zaterdagochtend beten de pupillen de spits af met hun meerkampprogramma, zaterdagmiddag werden daar ook de junioren, senioren en masters aan toegevoegd. Afhankelijk van de leeftijd deed iedere jeugdatleet een meerkamp bestaande uit onder andere sprint, verspringen, kogelstoten of balwerpen en een midden lange afstand van 600  meter of 1  kilometer.

Bij de junioren, senioren en masters stonden de onderdelen hordelopen, verspringen, 200 of 800  meter, discuswerpen en speerwerpen op het programma. Er werden indrukwekkende prestaties neergezet. Niet alleen bij de jeugd, maar ook bij de senioren en masters die de atletiekvereniging inmiddels telt onder de baanatleten. Dit ondanks het storm en regenachtige weer. 

De volgende atleten mogen zich clubkampioen 2017 noemen:
Robin Offerhaus en Rianne Hilferink (PupD), Cliff Kloosterman en Larissa Rodenburg (PupC), Mitchel Monster en Ilse Van de Grijp (PupB), Wesley Monster en Eva Kok (PupA), Aiden Bareman en Felicity Bareman (JD), Lars van den Band en Eileen Oldenburger (JC), Luc Giele (JB), Sander Wessels (JA), Derek van Bochove (heren) en Nadine Doorduin (vrouwen).

De volgende wedstrijd die Voorne Atletiek organiseert is de Lengkeek Cross op zondag 26 november 2017. De jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd op het Kruininger Gors te Oostvoorne met keuze uit 3 afstanden 4,6, 8,6 en 12,6  kilometer. Voor de jeugd tot 16 jaar is er de keuze uit 1 en 2  kilometer. Door het uitdagende parcours door het geheel onverharde natuurgebied van het Kruininger Gors een echte aanrader. Door de diversiteit in te lopen afstanden, is er voor ieder wat wils!  Voor meer informatie via: www.voornatletiek.com

Jeffrey Collij

17.10.07 Clubkampioenschappen II