Rondje Voorne terug van weg geweest!

De langste loop van Voorne Atletiek is terug van weg geweest. Was het vroeger 50km genieten, zwoegen en afzien, nu worden het er zelfs 60. Op zondag 16 juni 2013 start de nieuwe editie van Rondje Voorne vanaf de nieuwe accommodatie van Voorne Atletiek te Brielle.

Lees verder voor de laatste informatie over de na-inschrijving, de start, de verzorgingsposten en de lastige punten in het parcours.

Het parcours volgt de contouren van het eiland Voorne en biedt daarmee een aanblik  op al het landschappelijk schoon dat dit eiland te bieden heeft. Er zal grotendeels  gebruikt gemaakt worden van  fietspaden en autoluwe dijkwegen. Het strand tussen Hellevoetsluis en  Oostvoorne zorgt voor een zware onderbreking van maar liefst 10 km. 

Rondje Voorne is, gezien het prachtige, zware, afwisselende parcours een uitdaging voor ultralopers. Echter, ook lopers die de kortere afstanden prefereren komen bij deze loop aan hun trekken. Deelname in teams is, net als vroeger,namelijk ook mogelijk, u kunt zich inschrijven voor 3 categorieën. Mannen, vrouwen en mixed. Op deze wijze krijgt de wedstrijd een estafettevorm, waarbij lopers elkaar afwisselen. Ieder team bepaalt zelf de tactiek. Bij deze vorm zijn voor de begeleidende lopers fietsen natuurlijk toegestaan.

Op het parcours zijn 6 drinkposten aanwezig.

Klik hier voor de poster van Rondje Voorne 2013.

Klik hier voor de route van Rondje Voorne 2013.

Klik hier voor de laatste informatie over de na-inschrijving.

Klik hier voor de laatste informatie over de start.

Klik hier voor de laatste informatie over de verzorgingsposten.

Klik hier voor de laatste informatie over de lastige punten in het parcours.