Zondag 7 april 2013 - slotloop Van Buuren Circuit

Zondag 7 april is alweer de laatste loop in het Van Buuren Running Circuit, 2012-2013.
Hotel 't Wapen van Marion in Oostvoorne is weer start- en finishlocatie voor deze loop. Het is vaak zonnig die dag dus dan kan er genoten worden van het mooie terras en de grote speeltuin. Kleedruimte is beschikbaar voor de deelnemers, en na afloop kun je zwemmen in het zwembad van het hotel, dus vergeet je badspullen niet.
Er kan 10km of 5km gelopen worden, waarbij de 10km deel uitmaakt van het klassement. Voor de jeugd is er een 1km of 2km loop. En voor de allerkleinsten (0-5 jaar) kan er dit jaar voor het eerst een 200 meter familieloop gelopen worden. Dit moet dan wel samen met vader, moeder, opa, oma, of iemand anders gelopen worden (bij Pallas93 was deze loop vorig jaar een groot succes, zie foto's).
Het VBC bestaat 15 jaar en dat wordt die dag dan ook feestelijk gevierd met iets bijzonders.
Na de slotloop is de prijsuitreiking van het klassement. Sommige lopers zijn al zeker van hun prijs maar bij anderen moet er nog flink voor gestreden worden.
Tijdens de prijsuitreiking is er weer een verloting van een paar sportschoenen, beschikbaar gesteld door schoenenwinkel Van Buuren. Alle lopers op 5 en 10km van die dag maken kans op die prijs, maar voor elke deelnemer is er ook een leuke herinnering.
Deze wedstrijd is voor veel deelnemers een mooie voorbereiding op de marathon van Rotterdam. Nog een paar laatste snelheidskilometers in de afbouwfase naar deze marathon.