Opening atletiek complex 2 februari a.s.

Graag nodigen de gemeente Brielle, atletiekvereniging Voorne Atletiek en de Stichting Exploitatie Atletiekaccommodatie Voorne u uit voor de feestelijke opening van de atletiekbaan en het clubgebouw van Voorne Atletiek op Sportcomplex Geuzenpark, 3237 KN Vierpolders (gemeente Brielle), tel.nr. 0181-760035.

Ronald van der Graaf, voorzitter van Voorne Atletiek en Peter Priester, voorzitter van Stichting Exploitatie Atletiekaccommodatie Voorne, heten u daarvoor van harte welkom op zaterdag 2 februari 2013. Wethouder Wilbert Borgonjen zal de officiële openingshandeling verrichten.

Programma 
13.30 - 14.00 Ontvangst 
14.00 - 15.00 Toespraken door Wilbert Borgonjen, Ronald van der Graaf, Peter Priester en als speciale gastspreker een bekende topatleet. 
15.00- 15.15 Wethouder Wilbert Borgonjen opent de atletiekbaan samen met de jeugdleden van Voorne Atletiek. 
15.15 – 16.45 Demonstraties van de verschillende atletiekonderdelen door de jeugd en een baanwedstrijd. 

Aansluitend is er een feestelijke winterse borrel tot 18.00 uur. Het clubgebouw staat open voor verdere bezichtiging. 

Komt u naar de opening? Stuur dan een e-mail met uw naam en vermelding van het aantal personen naar m.ploeg@brielle.nl. Graag vóór 26 januari 2013. 

NB: Bij sportcomplex Geuzenpark is zeer beperkte gelegenheid tot parkeren. Wij verzoeken u daarom, indien mogelijk, de auto thuis te laten. Mocht dit, gezien omstandigheden, niet mogelijk zijn, dan is er ook een mogelijkheid tot parkeren bij het Maerlant College aan de Hossenbosdijk 14-16 te Brielle. De wandeling naar het sportcomplex is ca. 5 minuten. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Els Priester, bestuurslid Voorne Atletiek Email: elsp@xs4all.nl