Feest !

180616 feest ballonnenVoorne Atletiek bestaat dit jaar 25 jaar en sinds 5 jaar kunnen wij gebruik maken van een waanzinnig mooie baan en dat mag gevierd worden. Op 9 september 2018 zullen wij dit jubileum groots vieren.
Het belooft een dag te worden vol met feestelijke sportieve, actieve en educatieve evenementen. Deze zullen allen toegankelijk zijn voor alle leden, niet-leden, ouders, verzorgers van jong en oud.

Kortom iedereen is welkom om ons 25-jarig bestaan te komen vieren.Dit gaan we doen door middel van het beoefenen van de atletieksport in de vorm van de 6de Spectades Games waarbij veel technische- en loop onderdelen voorbij zullen komen. Tussen de onderdelen door worden er clinics georganiseerd waarbij voor iedereen die dat wil gelegenheid wordt geboden om eens kennis te maken met rennen, springen of werpen.

Wil je ook weleens speerwerpen proberen, of wil je ook weleens voelen wat zo’n kogel weegt. Dan is dit je kans. Wellicht ontdekken we nog een nieuw talent. Of sluit lekker aan bij andere speciale clinics van bijzondere sporten zoals Biodanza, Sport Yoga, Circuit training en meer. Dit zal op het terrein op verschillende tijdstippen plaatsvinden zodat je niets hoeft te missen.

Daarna gaan de atleten van start en kan worden gekeken naar onze eigen leden en externe atleten uit heel Nederland hoe zij presteren op de baan.

Voorne Atletiek heeft
logo VA 25 jaar heel veel recreatieve wegatleten die aan hun trekken kunnen komen. Aan de details wordt nog gewerkt, maar verwacht een geweldig mooie run langs de mooiste plekjes komt op en rondom onze vereniging. Als het meezit brengen we daarbij ook nog een bezoekje aan onze hoofdsponsor. En ieder op zijn eigen tempo natuurlijk.

Daarnaast zijn er ook veel leuke activiteiten voor de jongsten onder ons. Denk aan zaklopen, touwtrekken en veel meer. Als ze dan nog energie over hebben kunnen ze met veel plezier over de stormbaan en/of luchtkussen klimmen en springen.
Van al deze leuke activiteiten krijgen we natuurlijk allemaal honger en ook hier wordt gehoor aan gegeven. Er zal een heus foodtruck festival op het terrein plaatsvinden waarbij ieder wat lekkers kan halen. Een snelle hap of een gezonde smoothie, er zal voor iedereen wat lekkers te halen zijn. Dit is allemaal weg te spoelen door de verschillende drankjes die gehaald kunnen worden bij een van onze barretjes. Dat allemaal onder het genot van livemuziek en het spektakel van de atleten op de baan, de wegatleten en de jeugd. Wilt u even ontsnappen, neem dan een kijkje bij de kraampjes van onze sponsoren en lokale ondernemers.

Deze dag is in de eerste plaats voor al onze leden, maar is ook zeker open voor externe atleten, genodigden en ieder ander die interesse heeft in Voorne Atletiek. We maken er een open dag van, dus nodig zoveel mogelijk bekenden uit, iedereen is welkom !

Kortom, houdt allen zondag 9 september vrij in de agenda en komt allen langs bij Voorne Atletiek. Kom in grote getale en ervaar een fantastische dag zoals wij elke keer weer beleven als we samen komen.

Tom Bouman (organisatie)