9 september, Jubileumfeest met foodtruck festival

pizzapuntGeen feest zonder lekkere hapjes en drankjes. De innerlijke mens wordt 9 september versterkt door middel van een heus foodtruck festival op het foodtruckplein. En die dag letten wij, met z’n allen, even niet op de lijn of gezond eten, het is tenslotte feest!

 Inmiddels kennen vele mensen onze catering manager / barbeheerder Saskia Offerhaus, dit gedeelte van de organisatie van het jubileumfeest is in haar handen. En daar vertrouwen wij volledig op.

Wat kun je zoal tegen komen tijdens het foodtruck festival?
ijsjes1Ten eerste natuurlijk vanuit onze eigen bar, lekkere koele drankjes en de speciaal biertjes van de tap en ook is er een uitgebreid assortiment aan ijsjes verkrijgbaar.
Nieuw deze dag in het assortiment zijn de heerlijke zelfgebakken wafels, lekker voor tussendoortje of bij de koffie en thee!
Verder zijn er overheerlijke pannenkoeken gebakken, deze kun je aan de bar bestellen. De jeugdleden kennen deze pannenkoeken al langer en zij vinden ze niet te versmaden!Pannenkoeken

Buiten komen er in de loop van de dag verschillende foodtrucks met een ruime keuze aan eten; om de eerste honger te stillen kun je vanaf 13:00 uur terecht bij een patatkraam met diverse snacks, daarnaast komt er gelijktijdig een hamburger/hotdog truck.
Vanaf 16:00 uur verschijnt de Pizza Fresca met een proeverij aan pizza’s.  

frisdrankjesTenslotte om het afrekenen snel en efficiënt te doen, koop je met cashgeld of met je pinpas, je betaalmiddelen om bij de verschillende foodtrucks en aan de bar in het clubhuis te betalen. Hiervoor kun je terecht aan aparte tafel, direct bij de ingang. Je hebt de verdere dag geen contant geld meer nodig.
Rond 16:00 uur zijn de sportonderdelen afgelopen en kunnen de (sport) voetjes van de vloer, met live - muziek kan het feest starten en mag je volledig los gaan!  
 
Kom-doe-mee-geniet-eet-dans-en-maak-plezier!