Prachtige prestaties bij de Indoor Clubkampioenschappen

indoor dordrechtAfgelopen zaterdag 24 maart 2018 vonden in de Indoorhal te Dordrecht de jaarlijkse Indoor Clubkampioenschappen van Voorne Atletiek plaats.


Zo’n 90 atleten van Voorne Atletiek streden, elk in hun categorie, om de felbegeerde  titel Clubkampioen 2018. Naast Voorne Atletiek waren ook weer de atleten van Fortuna uit Vlaardingen aanwezig waarmee de wedstrijd gezamenlijk was georganiseerd.
De jongste atleten, pupillen B/C/D, beten vanaf 09:00 uur de spits af van een lange atletiekdag in Dordrecht. Onder luide aanmoedigingen van de ouders en trainers was het echt genieten zoals deze atleten de onderlinge strijd aan gingen. Rianne Hilferink wist met een tijd van 7,44 seconden op de 40 meter een nieuw clubrecords neer te zetten. Sjoerd Amsing wist met balwerpen het bestaande clubrecord met bijna twee meter te verpulveren. Ook zijn clubgenote Sanne van de Grijp wist op dit onderdeel met 11.40 meter een nieuw clubrecords bij de meisjes op balwerpen neer te zetten. Eerst genoemde Rianne Hilferink blonk ook uit op het onderdeel verspringen door met een prestatie van 3,05 meter dit record te verbeteren.


Rond half twaalf kwamen ook de A2 en A1 pupillen in actie. Vele malen gingen de handen op elkaar voor de uitstekende resultaten. Elk resultaat werd met een applaus beloond. Geen van de pupillen ging met lege handen naar huis. De podiumwinnaars werden beloond met een mooie gouden, zilveren of bronzen medaille en ook de overige atleten kregen een medaille als herinnering aan deze wedstrijd.


In de loop van de middag arriveerden de junioren, senioren en masters. Ook in deze categorieën werd gestreden om elke centimeter meer bij het verspringen en kogelstoten. Veel persoonlijke records sneuvelden en aan het einde van deze lange dag werden de nieuwe kampioenen gehuldigd.
Voorne Atletiek kijkt terug op een geslaagde wedstrijddag.
Op foto een aantal A Pupillen meiden

Alle uitslagen zijn te vinden op de site van Atletiek.nu via deze link:

Indoor CK A Pupillen meiden Large