Inschrijving Regio Pupillencompetitie

18.01.20 Pupillen

 
  Inschrijving Regio Pupillencompetitie
  (21 april, 26 mei, 23 juni en 1 september)

 

Beste atleten, ouders & verzorgers,

Een groot deel van de jeugdatleten heeft afgelopen weekend deelgenomen aan de indoor Clubkampioenschappen. Onder luide aanmoedigingen van de ouders en trainers was het echt genieten zoals de jeugdatleten de onderlinge strijd aan gingen. Prachtige prestaties, een aantal nieuwe clubrecords, veel nieuwe persoonlijke records en daarnaast heel veel lol tussen de jeugdatleten. Kortom: de Indoor Clubkampioenschappen zijn sportief en bovenal erg gezellig verlopen.  

Op naar het volgende gezellige en sportieve evenement: de Pupillencompetitie. 

Wat is de Pupillencompetitie?

De Pupillencompetitie wordt gezamenlijk door de regio voor alle pupillen (beginneling of gevorderden) georganiseerd. Naast Voorne Atletiek doen dus ook de andere atletiekverenigingen uit onze regio mee. De competitie bestaat uit een viertal wedstrijden, waarbij je aan minimaal 2 wedstrijden moet meedoen om in het klassement opgenomen te worden. Tijdens een wedstrijd staan een aantal onderdelen, zoals je die tijdens trainingen leert, op het programma.

De vier wedstrijden zijn bovendien allemaal gratis. 

Gezelligheid, sportiviteit en lol!

Tijdens de trainingen leren de trainers je diverse atletiekonderdelen: zoals sprinten, springen en werpen. Om jezelf te laten zien dat je groeit en verbeterd willen de trainers graag dat alle pupillen met de Pupillencompetitie meedoen. Zo kan je zelf, je ouders en je trainers zien dat de trainingen niet alleen leuk en gezellig zijn, maar ook echt helpen om jezelf als atleet te verbeteren. Daarnaast zijn de wedstrijden van de pupillencompetitie gewoon onwijs gezellig met al je clubgenoten en trainers. 

Wanneer zijn de vier wedstrijden?

1e pupcomp op 21 april bij PAC Rotterdam

2e pupcomp op 26 mei bij Spark Spijkenisse

3e pupcomp op 23 juni bij Energie Barendrecht

4e pupcomp op 1 september bij Rotterdam Atletiek 

Geen vervoer?

Mocht het zo zijn, dat uw kind niet mee kan omdat er geen vervoer of begeleiding is, laat het ons dan weten. Wij zorgen dan (i.s.m. de andere trainers) dat uw kind mee kan en weer op een afgesproken tijdstip op onze accommodatie aan u wordt afgeleverd. 

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor alle vier (of minder) wedstrijden gaat via deze onderstaande link:   inschrijving pupillencompetitie    

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail (krijgt u deze niet? geef dit dan aub door). U kunt zich voor de 1e wedstrijd inschrijven tot en met zondag 8 april. 

Vragen?

Als er nog vragen zijn over de pupillencompetitie kan je deze uiteraard stellen bij je trainers, de jeugdcommissie (jeugd@voorneatletiek.com) of per App / telefonisch:06-29551990.

 

Wij hopen dat je mee doet!

Met vriendelijke groet,

Arjan Offerhaus, Arno v Houten, Gerard Rila, Robert v Lenten, Evi Verdonkschot, Jeffrey Collij, Luc Giele, Pim Groen, Joyce Bahnerth en Marco Monster

- Jeugdtrainers D-Pupillen, C-pupillen, B-Pupillen & A-Pupillen- 

Laten we er samen met de pupillen, ouders en trainers er vier gezellige dagen van maken!