Vanaf 6 maart: weer buitentraining voor de jeugd

buiten trainenDenk wel aan gepaste trainingskleding!
Vanaf 6 maart 2018 beginnen weer de buitentrainingen op de dinsdagavond voor alle pupillen en de D-junioren. De dinsdagavondtrainingen worden vanaf deze datum gegeven op onze eigen atletiekbaan in het Sportcomplex Geuzenpark.


De trainingen vinden op dezelfde tijden plaats als jullie gewend zijn: voor de minipupillen & pupillen van 18:00 uur tot 19:00 uur en van 19:00 uur tot 20:30 uur voor de junioren. Uiteraard is er hier ook de mogelijkheid om je te verkleden en je spullen op te bergen.
Kleed je goed!


Hoewel het zonnetje steeds vaker schijnt kan het nog steeds koud zijn, zorg er daarom voor dat je juiste kleding draagt! Wij raden iedereen aan om dunne laagjes kleding over elkaar heen te dragen. Bijvoorbeeld een T-shirt met een truitje en een trainingsjack of een fleece-trui. Het is namelijk beter dat uw kind iets uit moet trekken (als het te warm is) dan dat hij/zij niks kan aantrekken tegen de kou. Dus liever 2 shirtjes in plaats van 1 dikke trui!


De trainingen gaan altijd door, ook als het regent! Mocht het regenen, of er kans op regen zijn, zorg er dan voor dat je een regenjack meeneemt (vorig jaar gelukkig nauwelijks voorgekomen). Naast juiste kleding zijn goede schoenen ook van belang: goede sportschoenen zijn nodig om blessures te voorkomen. Wat belangrijk is dat kinderen altijd op sportschoenen komen trainen. Mocht je nog vragen hebben over de locatie, kleding of schoenen dan staan de trainers altijd voor je klaar!


Uitval van training bij bijvoorbeeld een weeralarm
In principe gaan de buitentrainingen altijd door; ook bij regen! Bij noodweer of zeer uitzonderlijke weersomstandigheden kan er echter besloten worden de trainingen niet door te laten gaan. Houd in dat geval de website en Facebook goed in de gaten! Uitval van trainingen zal o.a. via de website en Facebook kenbaar worden gemaakt.Jeffrey Collij – voorzitter jeugdafdeling