Baanatletiek voor senioren & masters

atletiekbaanAtletiek is voor alle leeftijden. Vanuit die gedachte is het dus niet meer dan logisch dat er naast loopgroepen en baanatletiek voor de jeugd bij Voorne Atletiek een groep is voor de oudere jeugd van 16 ( B-junior) tot 80+ (in de atletiekwereld Master genoemd)


Deze groep is in 2016 ontstaan en werd in eerste instantie getraind door Robin en Hans. Sinds half 2018 heeft Sven Robin vervangen nadat Robin verhuisde naar het oosten van het land.
Op maandag- en donderdagavond kunnen atleten terecht voor een gezellige en arbeidsintensieve training. De training start om 19:00 uur en duurt (minimaal) anderhalf uur.
Na een gezamenlijke warming up met aandacht voor loopscholing en core-stability kunnen verschillende onderdelen, zowel lopen als technisch getraind worden.  
Hierbij wordt natuurlijk gekeken naar de belastbaarheid van de atleet en de ervaring die de atleet heeft.
Het doel van onze trainingen is het verbeteren van je algemene bewegingsapparaat door middel van verschillende onderdelen; lopen, springen en werpen. Beginnend bij basisoefeningen voor nieuwe atleten en herintredende- of herstellende atleten word je training vanzelf intensiever en je prestaties beter.
Loop je met het idee om eens te kijken of baanatletiek iets voor jou is neem dan eens contact op met Hans of Sven en overleg wanneer je mee kunt doen.

19.05.27 Baanatletiek senioren en masters