Mooie resultaten 7e Spectades Games

spectadesGelijktijdig met het Rondje Voorne werden op de baan de 7e Spectades Games georganiseerd.Dit keer voor alle categorieën waardoor het een gezellige drukke bedoeling was.

Voor de pupillen was er een meerkamp gepland ( Sprint, werp, spring en een mila onderdeel) Dit was een leuke gezellige bedoeling waar iedereen zijn of haar best deed. Uiteindelijk sneuvelden er bij de pupillen twee baanrecords, allebei op het onderdeel kogelstoten. Na afloop was er voor iedere deelnemer een herinnering in de vorm van een medaille en een diploma.

Voor de junioren, senioren en masters waren er losse onderdelen gepland. Diverse sprintonderdelen, wat langere afstanden, drie werponderdelen en twee springonderdelen.

Ondanks het feit dat de weergoden niet echt meewerkten, af en toe stevige wind en zo nu en dan een spetter zijn er toch heel wat mooie resultaten neergezet.

Inclusief de 2 bij de pupillen zijn er maar liefs 21 baanrecords gesneuveld:

MPA : Kogel, MPB: Kogel, MJD: 60m, 300m, 800m, speer, discus en kogel, MJB: Hoog, speer en kogel, MJA: 800m, VSEN: Kogel, JJD: 300m, MSEN: 100m, Speer en discus, M70+: 400m, Kogel, speer en discus.

Clubrecords:
MJB hoog Nathalie Meurs, MJD 60m Eva Kok, MSEN 100m Derek van Bockhove, JJD 300m Wesley Monster, M70+ 400m Ton van Wageningen, M70+ kogel, speer en discus Arjo Zwart ( dit zijn tevens baanrecords), M35+ kogel en speer Leroy Oversluizen, M45+ 1500m Owen Thomas, JJC 300m Aiden Bareman en JJA discus Pim Groen.

Als organisatie zijn we hier natuurlijk heel trots op.

We kijken terug op een mooie sportieve dag en een prettige samenwerking met de organisatie van Rondje Voorne. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar in deze combinatie!

Binnenkort volgen er nog foto’s van dit mooie evenement.

Als laatste wil ik alle vrijwilligers die ons geholpen hebben deze dag tot een goed einde te brengen en alle atleten die deelgenomen hebben bedanken. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest en hoop een volgende keer jullie weer te mogen begroeten.

Namens de organisatie (Leroy, Kiki, Sven, Jeffrey, Coert en Esther)